2022. júl 15.

TOP ajánlatok a Hekka kínálatában

írta: fontecone
TOP ajánlatok a Hekka kínálatában

A Hekka egy fiatal, 2021 októberében útjára indított, szingapúri bázissal működő webáruház. A globális online kereskedelmi platform kínálata folyamatosan bővül, ezért érdemes figyelemmel kísérni. Mivel egyelőre kevésbé ismertek, remek akciókkal, egyre több EU raktáras termékekkel és ingyenes szállítással próbálnak bekerülni a köztudatba.

top-ajanlatok-hekka-kinalataban.jpg

Megjegyzések:

  • A kiírt összegek az árfolyam függvényében eltérhetnek a tényleges végső áraktól.
  • A kuponok limitáltak, bármikor lejárhatnak, és a készletek is elfogyhatnak.
  • A kupon beírása előtt regisztrálni kell, és meg kell adni a szállítási címet.
  • A kuponkód beírása után kattints az “APPLY” gombra, majd a megjelenő lila kupon mellett jelöld be a pipát, utána pedig a “USE” gombra kattints az aktiváláshoz. 
  • Fizetni PayPallel ajánlott, ez extra védelmet nyújt!

Az új webárúházból végeztünk pár próbarendelést, és egy robotporszívót, valamint egy okoskarkötőt is leteszteltünk a jóvoltukból. Probléma mentesen megérkezett minden, a kínai raktárból érkező kütyük árában az áfa is benne volt, a szállítás ingyenes, más költség nem merül fel a rendeléssekkel kapcsolatban.

Xiaomi Mijia elektromos precíziós csavarhúzó

xiaomi-mijia-elektromos-precizios-csavarhuzo.jpg

A Xiaomi Mijia elektromos precíziós csavarhúzó egy optimalizált és minimalista kialakítású, többfunkciós szerszám. A precíziós biteket úgy alakították ki, hogy megfeleljenek a mai piacon lévő elektromos készülékek igényeinek. A frissített precíziós bitek hatékonyabbak, megkönnyítik a szabványos elektromos készülékek szétszerelését és javítását. Az alumíniumötvözetből készült tokban 24 darab, S2 acélötvözetből készült bitfejet találunk. A 3 Nm-es nyomatékra képes, két sebességfokozatban állítható mágneses motort egy 350 mAh kapacitású akkumulátor táplálja, amely 400 csavar be vagy ki csavarására biztosít elegendő energiát.

Xiaomi Mijia elektromos precíziós csavarhúzóHekkaAFMIJIA0629 kuponnal csak 25 $ (~9900 Ft), amiben már benne van a szállítás és az áfa is.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro okos ventilátor

xiaomi_mi_smart_standing_fan_pro.jpg

A Mi Smart Standing Fan Pro ventilátor mentes a hálózati kábelek és konnektorok korlátjaitól, frissítő természetes légáramlást biztosít, amikor és ahol csak szükségünk van rá. A beépített 2800 mAh kapacitású akkumulátor akár 20 óra üzemidőt biztosít, áramkimaradás esetén is hűvösen tartja az adott helyiséget. A Mi Home alkalmazással vagy hanggal vezérelhető okos ventilátor hét speciálisan kialakított ventilátorlapátja lehetővé teszi a levegő 16 m-es távolságba juttatását, ez percenként 27 m3-ig biztosítja a levegő keringetését. Remek ajánlat azok számára, akiknek a klíma nem megoldás, mert megfáznak tőle, vagy allergiások rá.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro okos ventilátor most 92,99$ (~37000 Ft) a Hekka061304 kuponnal európai raktárról, gyors szállítással.

Realme 4K Smart Google TV Stick

realme_4k_tv_stick.jpeg

A Realme 4K Smart Google TV Stick egy miniatűr multimédiás központ, amely bármilyen HDMI bemenettel rendelkező megjelenítő eszközt (TV, monitor, projektor) intelligens Android TV-vé alakít. A Google által minősített és jóváhagyott TV okosító minden streaming szolgáltatóval kompatibilis, gond nélkül fut rajta a Netflix, az HBO Max, a Disney+, a Prime Video, Apple TV+, a Youtube és a Play Áruház teljes TV-re szabott alkalmazás kínálatából is válogathatunk természetesen.

A Realme 4K Smart Google TV Stick a hekka4ktv0629 kuponnal csak 44,99 $ (~17900 Ft), amiben már benne van a szállítás és az áfa is.

Az olvasók a bloghekka10 kuponkód használatával, 29 dollár feletti vásárlás esetén 10 dollár kedvezményt kapnak a további vásárlások során. A kód személyenként egyszer használható fel!

Forrás: Hekka

Szólj hozzá

hekka