2018. aug 13.

UMIDIGI Z2 PRO bevezető akció

írta: fontecone
UMIDIGI Z2 PRO bevezető akció

umidigi_z2_pro.JPG

Sajnos senki előtt sem titok, hogy az UMIDIGI, avagy korábban csak UMI néven futó gyártó kiadott pár igencsak felejthető telefont az elmúlt években. Azonban 2018-ban az A1 Pro-val rátaláltak a helyes útra, alacsony áron, korrekt tudást és minőséget hoztak a belépő szegmensbe. A most bemutatkozó UMIDIGI Z2 PRO a cég zászlóshajója, kiemelkedő tudással és kedvező bevezető árral.

umidigi_z2_pro_1.jpg

Az iPhone X által elindított notch őrület, azaz a kijelzőbe benyúló szenzorsziget és az extrém keskeny káváknak köszönhetően az előlap maximálisan ki van használva. Egészen pontosan a  6,2 hüvelykes, FHD+ felbontású (2246×1080 pixel) és 19:9-es képaránnyal rendelkező kijelző előlap 90%-át foglalja el.

umidigi_z2_pro_2.jpg

Az újdonság meghajtásáról a MediaTek legújabb sikervárományosa, a 12 nanométeres csíkszélességen gyártott, nyolc magos, Helio P60 (MT6771) lapka gondoskodik. A központi chip legérdekesebb része a neurális feldolgozó, ami egy a mesterséges intelligencia számára készülő dedikált megoldás, azaz a MediaTek Mobile APU (AI Processing Unit). Kidolgoztak a MediaTeknél egy NeuroPilot fantázianevű technológiát is, ami a heterogén működést úgy terjeszti ki, hogy adott esetben a CPU, a GPU és az APU is együtt tudjon működni a még jobb teljesítmény érdekében.

umidigi_z2_pro_3.jpg

Rendszermemória és tárhely fronton sem szerénykedtek, ugyanis 6 gigabájt LPDDR4 RAM és 128 gigabájt tovább bővíthető háttértárat pakoltak a telefonba. Szoftveres részről a vegytiszta 8.1-es Android Oreo nem fog meglepetést okozni, olyan, amilyennek lennie kell, tökéletes.

umidigi_z2_pro_4.jpg

Fotózás terén sem kell megalkuvást  kötnünk, a hátlapon egy 16 megapixeles, f/1.7 rekeszértékű, Sony S5K2P7 szenzor dolgozik, egy 8 megapixeles kisegítő kamerával. Az előlapon szintén 16 és 8 megapixeles modulok találhatóak, csak a Samsung a beszállító. Az okos kamerák a rossz fényviszonyok közötti fényképezésre is fel vannak készítve, melyet külön kiemel a gyártó.

umidigi_z2_pro_5.jpg

A nem eltávolítható hátlap alá bepasszírozott intelligens töltésvezérlővel ellátott, 3550 mAh kapacitású akkumulátor villámgyorsan feltölthető, ráadásul még az Qi vezeték nélküli töltés is támogatott.

umidigi_z2_pro_6.jpg

Az UMIDIGI Z2 PRO SIM tálcájába két nanoSIM, vagy egy nanoSIM és egy microSD kártyát helyezhetünk. Természetesen minden hazai LTE sáv támogatott, így a B20-as 800 MHz-es LTE sáv is. A mobilos fizetésről sem kell lemondanunk, hiszen az NFC technológia is adott.

Az UMIDIGI Z2 PRO Augusztus 13 és 19 között bevezető akcióban, 50 dolláros kedvezménnyel megvásárolható. EU Priority Line szállítást választva a végsőt ár 301.23 dollár, ami 86 forint, minden további plusz költség nélkül. A Z2 PRO két féle színben, Carbon Fiber Back és Twilight érhető el. A speciális kerámia hátlapos verzió 359.99 dolláros árról indul, a luxus kivitel mellé jár, egy kényelmes és praktikus vezeték nélküli töltőpad is. Komoly teljesítményt, minőséget és tudást nyújt az UMIDIGI új zászlóshajója megfizethető áron!

umidigi_z2_pro_7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

ajanlat